Voorwaarden van plaatsing

i10

 

a. Wanneer er interesse is in één of meer van onze opvangkatten kan men contact opnemen met het gastgezin waar deze verblijven. Wij vragen in de e-mail informatie over uw leef- en woonsituatie, in welke woonplaats u woont en wat u een poezensnuitje te bieden heeft.

b. Men komt eerst op afspraak om kennis te maken met de kat(ten) en het gastgezin. Wanneer de klik er aan alle kanten is, stellen we een contract op en is de kat voor hen besproken. We maken dan een afspraak wanneer  de kat(ten) mogen verhuizen.

c. Wij plaatsen kittens nooit alleen tenzij er al een jong soortgenootje aanwezig is.

d. Alle kittens zijn bij plaatsing gevaccineerd, gechipt en meerdere malen ontwormd. Om deze reden hangt er wel een klein prijskaartje aan de staartjes. Voor kittens vragen wij een bijdrage in de onkosten van 70 euro.
Poezensnuitjes vanaf 6 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd gevaccineerd en gechipt en daar vragen wij een bijdrage in de onkosten van 90 euro voor.

e. Nieuwe eigenaren van kittens jonger dan 12 weken, dienen hun nieuwe huisgenootje nog een herhalingsvaccinatie te laten geven.

f. De nieuwe eigenaar tekent een contract waarin staat dat hij/zij het kitten vòòr de leeftijd van 6 maanden laat neutraliseren. Wanneer hij/zij een kitten- katertje en/of poesje in huis neemt dient dit al met 5 maanden te gebeuren.

g. Samen met het paspoort ontvangt de nieuwe eigenaar ook een nog in te vullen bewijs van neutralisatie van het kitten. Deze moet door de dierenarts, waar het kitten wordt geholpen, worden voorzien van een handtekening en stempel en moet teruggestuurd worden naar het op het formulier vermelde adres.

h. Katten vanaf de leeftijd van 6 maanden zijn door ons al geneutraliseerd en daarom vragen wij hier ook een ander bedrag voor. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

i. Wij hebben al onze opvangkatten “gered” en vinden dat ze allemaal een tweede kans verdienen. Een gouden toekomst voor allemaal! Daarom zijn wij secuur bij het plaatsen van al onze poezensnuitjes.

22 spelen1