Links

Webwinkel Stichting Poezensnuitjes

http://www.easywebshop.com/stichtingpoezensnuitjes/

.

Sponsoren

.Stichting Dierenlot

DSC_6640_20160602_121748_00058

2 juni 2016 is een lang gekoesterde wens van onze stichting  in vervulling gegaan. Stichting Dierenlot heeft ons een Dieren Transport Ambulance ter beschikking gesteld.

Sinds kort na de oprichting rijden we in een auto die door onze voorzitter in bruikleen is gegeven. Zonder die auto hadden we niet kunnen bereiken wat we tot op heden hebben bereikt. Maar deze auto werd wel ouder en als hij op zou raken zouden we niets meer hebben. We hebben een auto heel hard nodig omdat we eigenlijk alle dagen op pad zijn. Enerzijds zitten we tenminste wekelijks en vaak nog vaker bij de dierenarts die toch op zo’n veertig km afstand zit. Er gaan dan altijd meerdere snuitjes mee, soms wel 10 stuks. Anderzijds rijden we regelmatig uit voor meldingen van zieke, zwangere en ongecastreerde zwerfkatten of katten en kittens in nood. Over het algemeen rijden we met meerdere vang- en dwangkooien, want bij een melding van 1 zwerfkat blijken het er vaak meer te zijn.

In gewone personen auto’s is het vaak proppen en creatief inrichten om alles wat nodig is mee te krijgen en het voor de snuitjes nog wat comfortabel te houden. Bij castratieprojecten zijn we meestal met meerdere auto’s op pad en is het nog een enorme planning om alle spullen en dieren te kunnen transporteren.

Daarom zijn wij nu super gelukkig dat we gebruik kunnen maken van deze Dieren Transport Ambulance van Stichting Dierenlot. De auto is helemaal ingericht op onze behoeften. Er zit een kast in waar we alle benodigdheden in kunnen doen en deze is al deels gevuld met bruikbare materialen zoals wegwerp overals, ehbo kist, een opvouwbare bench etc. Daar kunnen ook goed onze voermiddelen, dekens etc bij. Daarnaast zitten er strips in waar met spanbanden dingen aanvastgezet kunnen worden zodat het ook mogelijk is om bv vangkooien te stapelen.

De bodem is bekleed met waterdicht materiaal met een afvoerputje. Een uitkomst wanneer bv een ongecastreerde kater in de auto heeft zitten piesen want geloof ons, dat ruik je na drie weken nog!

Ambu 2Stichting Poezensnuitjes ruilde 17 juli 2019 een kleine dierenambulance in voor een grotere. Helaas was de andere dierenambulance te klein geworden omdat er niet genoeg transportmanden inpassen en voor het aantal katten dat zij vangen en naar de dierenarts brengen was uitbreiding hard nodig.

In de zomermaanden kan dit aantal namelijk wel oplopen tot 25 katten die tegelijk naar de dierenarts moeten. Nu kunnen zij de katten weer veilig vervoeren doordat deze dierenambulance net dat extra beetje ruimte heeft voor meerdere vangkooien.

Dank jullie wel stichting Dierenlot! Met deze auto kunnen we ons werk nog efficiënter en veilig uitvoeren en nog vele kattensnuitjes een betere toekomst bezorgen.Banner-DL-300x25011

.

.

Dierenlot helpt ons regelmatig met investeringen in materiaal en acties.

.

.

.

.

Carnibest

Bunschoten Diervoeders BV sponsort ons met gratis carnibest, waar wij ze enorm dankbaar voor zijn.

www.carnibest.nl

.

.

Kattenveertjes

We hebben afgesproken dat wij in elk kittenpakketje die wij altijd meegeven als onze opvangertjes gaan verhuizen een kattenveertje doen en tevens een visitekaartje van kattenveertjes met daarop een code voor een leuke aanbieding
En kattenveertjes blijft ons dan sponsoren met kattenveertjes.

http://kattenveertjes.nl

.

.

.

Gemeente Nijmegen screenhunter_01-nov-16-20-18

Sinds november 2016 ontvangen wij een kleine subsidie van de gemeente Nijmegen voor een aantal katten welke wij in haar regio helpen.

.

.

Interessante links

.

.

kattenbos  http://www.stichtingkattenbos.nl/

.

.

wetland-cats.       https://www.wetland-cats.nl/

.

.

dierenvangnetStichting DierenVangnet is een dierenopvang- en bemiddelingsorganisatie voor thuisloze of tijdelijk thuisloze dieren.

https://www.dierenvangnet.nl/

.

.

.

amivedi.

.

.

Registreer hier een vermist of gevonden huisdier.

www.amivedi.nl

.

.

. 

GraafschapDierenartsen de Graafschap
Arnhemsestraatweg 2,
6881 NG Velp
026-3634067

.

.

berendonckDierenkliniek de Berendonck
Meijhorst 9266
6567KS Nijmegen
024-3441544

.

.

Dierencrematorium Maashorst (Majesta) Udencrematorium

.

.

.

.
Quidem CarusQuidem Carus

Quidem Carus helpt huisdieren in nood

bij financiële moeilijkheden

.

.

sterk-voor-dieren.

Sterk voor Dieren

Sterk voor Dieren huisdieren in nood
bij financiële moeilijkheden

.

.

.

.