Poezensnuit zoekt thuis

Lees eerst  onze  Voorwaarden van plaatsing

.

Wanneer er “Besproken tot nadere kennismaking” staat, betekent dit dat er al een afspraak is gemaakt met een mogelijke adoptant.
Wanneer er “Besproken”  staat heeft dat snuitje al een gouden mand gevonden en gaat binnenkort verhuizen.
Wij “reserveren”  geen snuitjes als ze nog niet ter adoptie zijn.

.

9d8b33c684d06cb3a9bd1830604cc875 (2)

Alle kittens die een gouden mand zoeken komen hier te staan.
Staan hier geen kittens bij, gelieve dan niet te mailen of wij andere kittens ter adoptie hebben.
 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Sietske en Sola

Wij zijn de zusjes Sietske en Sola, geboren bij het gastgezin op 28 april 2022.
Wij wachten dus al heel lang op een gouden mandje.
Een mandje waar wij voor altijd samen mogen blijven.

sietskeSietske:

Ik ben een rustig en lief meisje. Bij vreemden kijk ik altijd even de kat uit de boom je weet immers maar nooit wat je op bezoek krijgt hé.
Maar als ik je vertrouw dan ben ik je beste vriendinnetje. Ik doe niets liever dan je buik warm houden, of ik kruip lekker dicht tegen je aan, ik vraag er alleen maar lekkere kriebeltjes voor terug.

.

.

.

.

solaSola:

Ik was eerst altijd een verlegen meisje, maar dat ik niet meer hoor. Mijn nieuwsgierigheid wint het van alles. Ik kom dus altijd alles bekijken en ruiken.
Ik ben dol op spelen, hoe wilder hoe beter, en ik vind ook altijd wel iets om mee te spelen.
Ik speel met alle poezensnuitjes hier in huis, groot en klein, met de grote hou ik echte stoeipartijen en voor de kleintjes ben ik heel lief.
Ik hou ervan om mijn zusje Sietske wasbeurten te geven.

Wij hebben wel ruimte nodig, in het gastgezin genieten we volop van het buiten zijn in de veilig afgesloten tuin. Als het aan onszelf ligt willen we nog meer van de wereld ontdekken, maar dan wel in een veilig afgesloten tuin of een plek met weinig verkeer.
Wij zijn gevaccineerd, gechipt en geneutraliseerd.

Heb jij interesse in deze leuke lieve en mooie meiden, mail dan naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl
We lezen graag wat je te bieden hebt.
De meiden verblijven momenteel in Nijmegen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Liyon & Lowie

 

Liyon en Lowie zijn twee lieve broers geboren op 11-05-22.  Ze zijn dikke maatjes. Het zijn twee stoere katers die graag met elkaar stoeien. Lowie ziet er altijd wat verdrietig uit maar dat is omdat zijn traanbuisjes verstopt zijn. Hij heeft hier absoluut geen last van en houd het ook zelf goed schoon maar soms moet je hem even helpen met een vochtig watje wat hij ook heel goed toelaat.

Liyon lijkt op een ijsbeertje, een dikke vacht zo wit als sneeuw met een paar vlekken en een hele grappige grijze staart. Hij is een enorme kroelkont en staat altijd vooraan als er kriebeltjes te halen zijn. Lowie is wat voorzichtiger naar vreemden, hij verstopt zich graag onder dekentjes maar als je hem dan onder zijn dekentje gaat kriebelen weet hij niet hoe snel hij tevoorschijn moet komen. Hij zal wel iets meer tijd nodig hebben om te wennen aan een nieuw thuis, maar als hij je eenmaal vertrouwt zul je een heerlijke kroelkont aan hem hebben. Beide heren vinden het fantastisch als pleegvrouwtje thuis werkt, dan liggen ze op het bureau en lopen af en toe over het toetsenbord als ze aandacht willen en wie kan dat dan weerstaan.

Ze zijn gewend om met andere poezensnuitjes, honden en (rustige) kinderen om te gaan. Ze hebben nog het speelse karakter van kittens maar niet meer het onstuimige dat hele jonge kittens kunnen hebben als ze de boel op stelten zetten. Als ze in hun nieuwe huis veilig naar buiten kunnen zouden ze dat geweldig vinden.. 

Heb jij het gouden mandje voor deze kanjers neem dan gauw contact met ons op.
mail@stichtingpoezensnuitjes.nl
De jongens verblijven nu in Well (Noord-Limburg).

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Heyhey en Nolah

Hallo allemaal, ook wij gaan het proberen om de juiste mand voor ons te vinden.
Wij zijn Heyhey en Nolah.

Voordat jullie helemaal verliefd worden op onze foto’s, willen we vragen eerst goed ons verhaal te lezen.

Wij zijn broer en zus en onze geschatte geboortedatum is 20 april 2022.
Toen wij bij de stichting kwamen, waren we erg bang en vertrouwden we de mensensnuitjes echt niet.
Met veel liefde en geduld hebben we geleerd dat ons pleegvrouwtje helemaal oké is, en bij haar komen we nu ook onze knuffels halen. Vooral Nolah blijft wat onzeker, en vindt het daarom dus fijner als zij zelf kan bepalen wat er gebeurd en wanneer.
Vreemde mensen vinden wij nog wel wat eng en spannend, dus zoeken wij een mandje bij mensen die ons de tijd geven om opnieuw te wennen, en daar ook het geduld en begrip voor hebben. Als dat vertrouwen er dan eenmaal is krijgen jullie daar ook veel liefde voor terug hoor, en twee zachtaardige maatjes voor de rest van ons leven.
Omdat wij dus verlegen en wat onzeker zijn zoeken wij dus ook rust en voorspelbaarheid. Daarom zou het erg fijn zijn als onze bijzondere mand staat in een huis waar het niet te druk is. Waar we uiteindelijk op een veilige manier een fris neusje kunnen halen, bij voorkeur op een afgezet balkon of in een afgezette tuin zijn. .
Andere poezensnuitjes vinden wij wel leuk en gezellig mits ze niet dominant zijn.
Blafsnuitjes kennen wij niet, en we weten ook niet of we die wel leuk zullen vinden.
Jonge mensensnuitjes is ook niet iets voor ons, maar dat was al wel duidelijk toch?

Denk jij dat je ons dat juiste mandje kan bieden.

Mail dan naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl en vertel dan wat over je zelf, en hoe jouw bijzondere mand eruit ziet.

We zijn volledig gevaccineerd, gechipt en geneutraliseerd en we verblijven in Elst GLD

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Hollie en Blizz(Besproken tot nadere kennismaking)

blizzhollie

Wij zijn Hollie (poes, geboren rond 8 mei 2022) en Blizz (kater, geboren rond 1 juni 2022) en wij zoeken samen ons eigen fijne gouden mandje. 

HollieHollie

Ik zal eerst even beginnen om over mijzelf te vertellen:
Nou ik ben dus Hollie en ik ben al sinds dat ik 5 dagen oud ben in opvang bij Stichting Poezensnuitjes. Het is hier heel leuk, maar ik wil nu ook wel eens eindelijk mijn eigen gouden mandje en ik ben natuurlijk niet alleen, want mijn vriendje Blizz wil samen met mij verhuizen. 
Ik ben een enorm aanhankelijk, knuffelig en zachtaardige poesje. Een allemans vriendin als ik  helemaal gewend ben. Het liefste doe ik dit: Slapen, Spelen en knuffelen en repeat. 

.

.

.

.

blizzBlizz
Ik zal ook even iets over mij zelf vertellen:
Ik kwam enige tijd geleden in opvang en ik vond alles zo enorm spannend en verbleef natuurlijk eerst een tijdje in de bench, totdat ik wat losser kwam. Nu loop ik al enige tijd tussen de andere snuitjes in de groep en dat vind ik echt heerlijk! Ik speel het liefst met de mensensnuiten en mijn medesnuitjes, maar knuffelen doe ik nog het liefst met alleen de poezensnuitjes. Handen vind ik nog steeds wel erg spannend, maar als je veel geduld met mij hebt dan geef ik mij soms toch over en begint mijn motortje te lopen. 🙂 Ik vind het erg leuk dat ik samen met Hollie mag verhuizen, want Hollie laat mij zien dat het allemaal niet zo spannend is en ik doe heel veel na wat zij en de anderen doen. Zo ben ik stappen vooruit gegaan en zoek ik ook de mensensnuiten wat meer op.

.

Wij zoeken een huisje waar geen blafsnuiten en kinderen wonen, het personeel veel geduld heeft en ons de ruimte geeft die we nodig hebben. Een ruim huis met afgezet balkon is voor ons fijn, maar een afgezette tuin nog fijner of natuurlijk een heerlijk veilige omgeving waar we naar buiten kunnen. Als er andere snuiten wonen die heel sociaal zijn, vinden wij dat ook helemaal prima. Zo kan Blizz nog beter leren dat het allemaal helemaal niet zo spannend is. Ook is het belangrijk voor ons dat we voldoende knuffels en speeluurtjes met onze mensensnuit hebben. We zoeken een huisje waar de mensensnuit niet 5 dagen per week van huis is. 🙂

Wij zijn beiden geneutraliseerd, gechipt en gevaccineerd en verblijven op dit moment in Arnhem. 

Denk jij ons dat ene gouden mandje te kunnen bieden, stuur je sollicitatie dan naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl en wie weet zien wij elkaar binnenkort. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Vos en Spetter(Besproken tot nadere kennismaking)

Hallo allemaal,
Wij zijn Vos en Spetter, wij waren al 4 maanden oud toen wij bij stichting Poezensnuitjes kwamen. Wij leefden hiervoor buiten samen met heel veel anderen snuitjes. Wij mogen nu van pleegvrouwtje een gouden mandje zoeken.

VosVos

Ik zal even beginnen!
Ik ben Vos, een oranje kater van ongeveer juli 2022. Ik krijg graag aandacht en vraag daar ook steeds om, en dan krijg ik vaak ook de aandacht die ik graag wil. Ik lig dan ook in de avond graag op schoot en krijg dan miljoenen kriebels. Als ik even geen behoefte heb aandacht dan loop ik gewoon. Ik begroet je altijd als je thuiskomt en speel graag met mijn mede snuitjes of met leuke speeltjes. Mijn favoriete medesnuitje is Spetter, wij liggen dan ook graag samen in een hangmandje. Daarnaast kan ik soms ook een beetje pesten en sla ik pleegvrouwtje speels als ze langs de krabpaal loopt. Ik bedoel dit niet vervelend, ik wil dan gewoon graag aandacht. Ook houd ik ervan om de hele kamer door te rennen dus ik zoek een plekje waar ik lekker mijn speel energie kwijt kan en lekker mag luieren wanneer ik dat wil. Ik zoek dus samen met mijn vriendje Spetter een huisje.

SpetterSpetter

Ik ben Spetter! Een zwarte kater van juli 2022. Ik vond pleegvrouwtje maar stom toen ik binnenkwam en heb lang geblazen en geslagen. Dat is gelukkig nu wel voorbij. Of nouja het blazen dan, soms als ze te snel met haar handen komt sla ik haar, maar wel zonder mijn nageltjes hoor. Ik vind het sinds kort erg leuk om te kriebelen en kom dan ook uitgebreid kriebels halen als pleegvrouwtje de kamer in komt. Ook geef ik graag kopjes aan je benen als je ergens staat. Ik lig nog niet op schoot, maar ik maak grote stappen in vertrouwen dus pleegvrouwtje denkt dat dat nog wel kan komen. Ik zal eerst nog een beetje aan nieuwe mensen moeten wennen maar gelukkig heb ik daarvoor ook mijn stoere vriend Vos. Wij rennen graag samen rond en spelen erop los. Ook vind ik het leuk om achter speeltjes aan te rennen die je weggooit. Ik breng ze lekker niet terug hoor !

 Wij zoeken een gouden mandje waar mensen ons even laten wennen aan de nieuwe geluiden en routines en daarna graag met ons spelen en knuffelen.
Wij zijn het leukste als wij beschikking hebben over lekkere plekken voor dutjes, palen voor onze manicure en een afgesloten veilige tuin of balkon voor een frisse neus. Blafsnuiten kennen wij niet, maar bij snuiten die ons rustig kunnen laten wennen denken wij ook te passen. Wij kunnen soms best ruig spelen, dus wij kunnen met kindersnuiten die ietsjes ouder zijn en dat begrijpen.

Wij zijn geneutraliseerd, gevaccineerd en gechipt.
Denk jij het gouden mandje voor ons te hebben? Mail dan naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Novi, Holly & Muni

Deze moeder met haar twee dochters wonen op een vakantieparkje en leefden een zwerversbestaan. In de zomer van 2021 kregen ze tegelijkertijd een nestje kittens in de tuin van een mevrouw en zij schakelde Stichting Poezensnuitjes in om te helpen. De mama’s zijn toen allemaal geneutraliseerd en de kittens hebben allemaal een gouden mand gevonden. Nu zijn de dames ook op zoek naar een liefdevol thuis, omdat hun verzorgster gaat emigreren. Ze liggen graag binnen, maar zijn ook gewend om lekker buiten op avontuur te gaan, dus een tuin is echt een must.  

Ze zijn een echte drie-eenheid en worden idealiter samen geadopteerd. Maar heb je nou een liefdevol thuis en is drie poezen net iets te veel, dan kunnen ze in overleg ook apart geplaatst worden.

smartcaptureIk (Novi) ben een echte gezelschapspoes en het liefst de hele dag bij jou in de buurt. Ik laat mij heerlijk kroelen en krijg daar geen genoeg van. Ik ben een volwassen poes en daardoor erg rustig, maar ik houd af en toe wel van lekker spelen hoor. Als je in de tuin bezig gaat of de was ophangt dan kom ik er gezellig bij zitten. Stiekem wil ik dolgraag op je schoot liggen, maar dat vind ik nog altijd een beetje spannend.. Met oefening en wat geduld ga ik dat zeker bij je doen 🙂

Ik laat me de kaas van het brood niet eten door vreemde katten, maar mijn dochters mogen mijn bakje altijd leeg eten. Hoe oud ik ben dat weten we niet precies, waarschijnlijk 5-6 jaar.

.

.

.

Holly2Holly: Volgens mijn mens-huisgenoot heb ik het zachtste karakter van ons drie. Ik vind nieuwe mensen nog steeds altijd erg spannend, oh ze zijn ook zo groot! Maar ik heb nog nooit naar ze uitgehaald. In het begin blies ik alleen, maar inmiddels kom ik heerlijk knuffelen en als ik je goed ken dan laat ik me ook oppakken. Als je me aait geniet ik daar enorm van, dat kan je dan horen aan mijn harde gespin! Enne je kan me altijd verleiden met wat lekker eten.

Ik ben GEK op spelen en vind alle speeltjes die je meebrengt leuk. Het liefst slaap ik lekker warm tegen mijn moeder Novi aan of bij jou op bed. En ohja, ik ben waarschijnlijk geboren in november 2020.

Ik zal wel iets meer tijd nodig hebben om te wennen, maar als mijn moeder Novi in de buurt is komt dat helemaal goed.

.

Muni2Muni: ik ben net als m’n zusje dol op spelen en dan het liefst met een simpel stokje waar alleen een touwtje aan zit. Ik kan dit uren volhouden, tenminste als jij daar ook voor te porren bent. Als je mijn vertrouwen hebt gewonnen mag je me lekker oppakken en met me knuffelen, dan krijg je van mij heel veel kopjes. Ook lig ik graag tussen je benen op de bank of op bed tegen je benen aan, dat is zo lekker warm en knus.

In de zomer van 2021 kwam ik met mijn rechterpootje klem te zitten en brak ik al mijn teentjes! Gelukkig konden ze het opereren en werd er een pin in mijn pootje gezet, die is er gelukkig ook weer uit gehaald. Ik moest 6 weken binnen in een huis herstellen (wat was dat raar,  ik was nog nooit zo lang binnen geweest), maar daardoor kijk ik veel minder de kat uit de boom met nieuwe mensen dan mijn zusje.

Ik luister trouwens ook naar mijn naam als je me roept (maar ja ik blijf een kat, dus alleen als ik zin heb uiteraard). En ook ik ben waarschijnlijk in november 2020 geboren.

Wanneer jullie interesse in ons hebben kunnen jullie contact opnemen met onze lieve verzorgster: judithaugusteijn@live.nl
Wij worden dus niet via stichting poezensnuitjes geplaatst, maar zij willen ons wel als uitzondering helpen met het zoeken naar een gouden mand.
Wie weet tot snel, wij wonen nu in Lunteren.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

.

.

zie ook Voorwaarden voor Plaatsing

.

.