Poezensnuit zoekt thuis

Lees eerst  onze  Voorwaarden van plaatsing

.

Wanneer er “Besproken tot nadere kennismaking” staat, betekent dit dat er al een afspraak is gemaakt met een mogelijke adoptant.
Wanneer er “Besproken”  staat heeft dat snuitje al een gouden mand gevonden en gaat binnenkort verhuizen.
Wij “reserveren”  geen snuitjes als ze nog niet ter adoptie zijn.

.

9d8b33c684d06cb3a9bd1830604cc875 (2)

Alle kittens die een gouden mand zoeken komen hier te staan.
Staan hier geen kittens bij, gelieve dan niet te mailen of wij andere kittens ter adoptie hebben.
 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Joepie en Japie

Pssst….mag ik even…ik moet iets vertellen, iets vragen…
Mogen we bij jou komen wonen?
Oh wacht…mijn zusje zegt dat ik dat zo niet kan vragen…

Ja weet je, wij mogen ons voorstellen omdat we op zoek zijn naar een eigen huisje, maar Joepie – mijn zusje – vindt dat ík dat maar moet doen. Iets met “uit mijn comfort zone komen” of zo…
Oké dan, zij weet altijd wat goed is, dus ik ga het proberen.

Japie

Japie

Joepie en ik – ik ben Japie – mogen op zoek naar een eigen mandje. SAMEN!! Ik ga echt niet alleen hoor! Ik heb mijn zusje nodig, zij is veel stoerderder dan ikke en zij is mijn steun en toeverlaat.

Wij zijn geboren rond 15 mei, buiten, in een tuin. Wij werden samen met onze mama gevangen toen we zo’n 2 maanden oud waren. Mama is later weer naar die tuin terug gegaan, maar wij mochten niet mee.
Het was beter voor ons om “huissnuit” te worden. Jaja…alsof dat zo makkelijk is! Ik vind jullie mensen gewoon eng, ik kan daar niet zoveel aan doen. Maar ik moet toegeven, het leven warm en droog binnen met veel speeltjes en andere leuke snuitjes is wel heel fijn. En héél, héél langzaam ga ik die grote mensensnuit ook ietsje minder eng vinden. Maar dan moet ik ineens weer in een mandje om ergens ver weg prikjes te halen of nog iets ergers te laten doen (mijn balletjes zijn gestolen!), nou en dan is mijn vertrouwen wel weer wat minder.

De andere snuitjes op mijn kamer – Hollie en Hunter – zijn mijn vriendjes, maar als pleegvrouwtje met mij wil spelen zitten die twee altijd overal met hun snuit tussen. Soms worden ze even op de gang gezet, zodat ik ook achter een speeltje aan kan. Dat vind ik wel leuk hoor! Maar jullie begrijpen het vast: ik ben niet alleen bang voor mensen, ik ben ook heel bescheiden en voorzichtig en maak onmiddellijk plaats voor alles en iedereen.

Joepie

Joepie

Mijn droom is: iemand te vinden die mij kan helpen om minder bang te worden, iemand die geen haast heeft en met babystapjes mijn zelfvertrouwen kan laten groeien. Ik zoek dus niet iemand die valt op mijn uiterlijk (pleegvrouwtje zegt dat ik een héél knap ventje ben), maar op mijn gevoelig zieltje. Mijn zusje Joepie is ook nog wel wantrouwend, maar echt veel minder dan ikke. Ze heeft me beloofd voor altijd bij me te blijven, kijk, zo’n zusje heb ik nodig!

Ons verlanglijstje is dus: iemand met héél veel geduld, liefde en begrip. Andere lieve snuitjes zijn oké, maar dan moeten ze ons ook wel een kans geven. Een lief blafsnuitje hoeft ook geen probleem te zijn, maar kleine kinderen willen we niet, sorry. Een frisse neus willen we wel graag, maar laat ons maar veilig in een hermetisch afgesloten tuin, ren of balkon. De vrije wereld is waarschijnlijk niet zo’n goed plan.

Als jij nou denkt dat je de juiste mensensnuit bent voor mij en mijn zusje, stuur dan een mailtje naar cari@stichtingpoezensnuitjes.nl Vertel ons dan wat je ons kan bieden en of je ervaring hebt met bange snuitjes.

Ik weet dat het misschien een beetje moeilijk voor ons gaat worden, maar mijn zusje zegt dat ik niet zo moet zeuren, want we zijn het waard! Oké Joepie, jij zegt het en jij weet het vast beter dan ikke.

Dus…wij gaan dagelijks onze mailbox checken en hopen snel iets van jou te horen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Jul en Avi

Zoek je gezelligheid en leven in de brouwerij? Wil je graag gezelschap bij alles wat je doet? Lees dan vooral verder.

2 katertjes van verschillende moeders (inderdaad brother from another mother) zoeken samen een nieuw thuis. Jul, de durfal, kroelkont en Avi, die ook enorm van kroelen houdt,  maar het soms nog wat (te) spannend vindt. Avi trekt zich echter heel erg aan Jul op. Hij kijkt wat Jul doet en na enige tijd durft hij het dan ook.

Jul (2)Jul

Dit energieke mannetje vindt het heerlijk om te stoeien. Het gaat hem er niet snel te ruw aan toe. Gelukkig vindt hij in pleegbroer Avi een fijne tegenstander. Maar hij kan zichzelf ook heerlijk vermaken met balletjes. En jagen op vliegen (die ik soms niet zie) is een grote hobby voor hem. En hoog dat hij dan kan springen. Tussen al het spelen door komt hij geregeld een knuffel en een kus op zijn bolletje vragen. Eenmaal moe gespeeld komt hij op je schoot om te slapen (na weer eerst een knuffelsessie).

Overigens moet je met hem wel tegen geluid kunnen, want hij spint er een groot deel van de dag op los.

.

.

.

.

AviAvi

Avi kijkt eerst even de kat uit de boom. Hij heeft echter ontdekt dat kroelen heel erg lekker is. Dus dan overwin je je angst om te genieten van aaien. Zeker als je ziet dat pleegbroer Jul zich zonder schroom laat aaien. En als Jul bij pleegvrouwtje op schoot ligt te spinnen, moet dat wel lekker zijn. Dus dan ga je dat ook maar proberen. En dan begint zijn spinmotortje ook te draaien. Avi heeft wat tijd en een rustige benadering nodig. Hij laat zich wel uitdagen met bijvoorbeeld een verenstokje. 

Zijn grootste hobby momenteel is achter zijn eigen staart aanrennen. Hij zoekt niet zozeer een gouden mand maar een gouden klimpaal. Hij klimt en klautert er graag op los en gaat dan gerust op rare plaatsen slapen, zoals boven op de tralies van de bench.

Omdat Jul en Avi het zo leuk hebben samen en omdat Avi zich optrekt aan Jul zoeken we voor hen een fijne plek samen. We zoeken rustige mensen, die Avi de tijd gunnen om zelf naar hen toe te komen. Hij wil heel graag,  maar wel op zijn tempo. (Jonge) kinderen zijn daarom niet geschikt.

Het zijn energieke en nieuwsgierige mannetjes, dus ze zullen op termijn vermoedelijk graag naar buiten willen.

Jul is geboren op 28 april 2022 en Avi op 29 april 2022. Ze zijn geneutraliseerd, gechipt en hebben hun beide entingen gehad. Ze verblijven in Rheden.
Heb je interesse in deze leuke jongens mail dan naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl

.

.

Wolfje en Mickey

Hallo allemaal.
De koffertjes van Wolfje en Mickey staan klaar maar niet om op vakantie te gaan…..nee dit vrolijke en lieve duo is er klaar voor om te verhuizen.
Ja echt waar wij mogen op zoek naar onze gouden mand. Maar eerlijk gezegd willen wij liever een zacht mandje hoor. 

mickey

Mickey

Wij zijn twee broertjes, en wij zijn geboren op 6 april 2022.
En wat belangrijk is om te weten: wij hebben gevoelige darmpjes, en daarom krijgen wij speciaal voer namelijk intestinal . Wij vinden dat niet erg hoor, we eten het maar wat graag. En doen het op dit voer prima. 

Omdat Mickey wat verlegen is geeft hij het woord aan Wolfje. 

Mijn broertje Mickey is een zachtaardig, lieve rustige en wat verlegen mannetje, die niet snel op de voorgrond zal treden. Hij zal ook eerst de kat uit de boom kijken. Hij kan wel erg genieten van aandacht en knuffeltjes al komt hij deze nog niet zelf halen. Hij komt ook nog niet op schoot liggen, maar ligt altijd wel in de buurt. Het liefst tegen de voeten aan van het pleegvrouwtje.

Ja nu dus over mijzelf. Nou ik ben dus Wolfje en ik kom maar wat graag de knuffeltjes halen. Ik ben een echte kroelkont. Zodra pleegvrouwtje op bed gaat liggen, ben ik er als de kippen bij, om op haar te gaan liggen en heerlijk te kroelen. Al wil ik je wel eerst leren kennen hoor, maar dat is normaal want jullie knuffelen ook niet meteen met iedereen toch?

wolfje

Wolfje

Ik ben erg gek op mijn broertje. We spelen en ravotten er op los samen.  Maar helpen elkaar ook met poetsen, zodat we altijd goed voor de dag kunnen komen. 

In onze toekomstige mand zouden we het fijn vinden als er dus veel aandacht is voor ons. Met lekkere mandjes en waar we heerlijk kunnen rennen en klauteren.
Ook denken wij dat we het fijn zouden vinden om op een veilige manier naar buiten te kunnen als we goed gewend zijn. 
Dus in een afgezette tuin of balkon. En anders in een rustige buurt. 
Blafsnuitjes kennen wij niet.
Ook kleine mensensnuitjes hebben wij nog nooit ontmoet. Maar kinderen die aan poezensnuitjes gewend zijn dat lijkt ons wel leuk en gezellig. 

Wij zitten nu op een kattenkamer, en hebben dus nog veel te ontdekken. Het zou daarom erg fijn zijn als ons nieuwe personeel daar begrip en geduld voor heeft.
Wij zijn gevaccineerd ,geneutraliseerd en gechipt.

Waar mogen wij onze koffertjes uitpakken?

Denk jij dat dit bij jou kan zijn, stuur dan een mail naar;  mail@stichtingpoezensnuitjes.nl
Vertel wat je ons kan bieden , en wie weet gaan wij elkaar dan snel ontmoeten. 

Nou wij zitten er klaar voor en houden de mail box goed in de gaten.
Wij verblijven nu in Elst (Overbetuwe)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Lowie en Sietske

lowie

Lowie

Wij zijn Lowie, katertje geboren op 17 mei 2022, en Sietske, poesje geboren op 28 april 2022.
Wij zijn allebei geboren in het gastgezin, dus samen opgegroeid.
Samen zoeken wij een gouden mand.

Lowie had vanaf het begin al een groeiachterstand, hij was dus de mini uit het nestje.
Maar na een tijd begon ineens de groeispurt, hij heeft enorm zijn best gedaan om zijn broers bij te houden, maar die noemen hem nog steeds hun “kleine broertje”.
Maar hij mag dan wel klein zijn, hij is wel enorm dapper, en een stoeipartij met zijn grote broers en andere snuitjes gaat hij dus ook echt niet uit de weg 😸
Lowie heeft verstopte traanbuisjes, daar heeft hij zelf zelf geen last van, alleen moet je hem af en toe even helpen met poetsen.

sietske

Sietske

Sietske komt uit een meidengezin, ze moest dus steeds opboksen tegen haar zussen.
Maar ze heeft bewezen dat ze haar mannetje wel kan staan💪
Ook Sietske is maar een klein ding, misschien dat Lowie en Sietske elkaar daarom wel steeds opzoeken. Ze spelen veel samen en samen in een mandje liggen vinden ze ook erg fijn.

Lowie is de nieuwsgierigste van de twee, het komt ook vaak voor dat hij weer in een kast zit, want hij stopt letterlijk overal zijn neusje in.
Bij alles wat hij doet ronkt zijn motor ook. Hij is dol op knuffelen😻
Sietske is een verlegen meisje, ze zal ook nooit op de voorgrond staan.
Ze vindt knuffelen ook heel erg fijn, maar het liefste als het donker is, dus in de avonden, nachten en vroeg in de ochtend.
Wanneer pleegvrouwtje dan op de bank zit of ligt, is Sietske er meteen bij, en gaat ze helemaal op in het knuffelen😻

Bezoek vindt Sietske erg spannend, en Lowie heeft het gedrag van sommige andere snuitjes overgenomen; “zodra de bel gaat moet je zo hard je kan naar buiten rennen”.
Hij krijgt dus een verkeerd voorbeeld, want het zit eigenlijk helemaal niet in zijn karakter om bang te zijn.
Maar daardoor denken wij dat ze wel tijd nodig hebben om te wennen in een nieuwe gouden mand. Een mand zonder al te veel drukte, kleine mensensnuitjes lijkt ons niet zo geschikt, maar oudere kinderen die gewend zijn aan poezensnuitjes zouden leuke speel en knuffelmaatjes kunnen worden.
Blafsnuitjes hebben ze nog nooit gezien.

Wij zoeken een gouden mand waar we ook veilig naar buiten kunnen, wij vinden het veel te leuk om buiten te zijn (in een grote veilige kattenren), dus dat willen we niet meer inleveren.
Wij zijn twee keer gevaccineerd, hebben een chip en zijn geneutraliseerd.
Denk jij het gouden mandje voor ons te hebben?
Mail dan naar bianca@stichtingpoezensnuitjes.nl
Vertel wat jij ons allemaal kan bieden.
Wie weet tot snel, knuffels van Lowie en Sietske.
Wij verblijven in Nijmegen

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Liyon en Lajay

Liyon

Liyon

Ben je op zoek naar twee leuke, lieve, knappe en grote donderstenen? Dan hoef je niet verder te zoeken, want hier zijn wij : Liyon en Lajay, twee broertjes geboren op 17 mei 2022😻

Wij zijn allebei nieuwsgierige snuitjes, als je een kast opentrekt is de kans groot dat wij er meteen in zitten. Deuren zijn ook niet veilig, vooral Liyon is er een kei in om razendsnel langs je benen te glippen op zoek naar nieuw avontuur, en dan kan pleegvrouwtje hem weer van de gang afplukken😺
Wij zijn ook geweldige “hulpjes” in de huishouding. We helpen met de bezem verplaatsen, springen steeds in het blik, we hangen in de dweil, handig voor pleegvrouwtje want daardoor drogen wij meteen de vloer. Of pleegvrouwtje hier nou altijd blij mee is laten we even in het midden😸

Lajay

Lajay

Knuffelen kunnen we ook als de beste, we willen heel graag bij de mensensnuiten op schoot, en gaan er dan ook helemaal voor. Je mag geen plekje vergeten, ook onze buik kriebelen vinden we heerlijk.
We vinden alle andere poezensnuitjes, groot en klein, ook heel leuk en lief.
Spelen, stoeien, vliegen, wij hebben alles onder de knie😸
Blafsnuiten hebben wij nog nooit gezien. Kleine mensensnuitjes lijkt ons erg leuk.

Wij zoeken een gouden mand waar we lekker veel aandacht krijgen, en waar we onze energie kwijt kunnen.
Wij hebben nu een grote afgesloten buitenruimte tot onze beschikking wat we helemaal geweldig vinden. In onze nieuwe mand willen wij dus ook graag veilig buiten kunnen spelen. Wij zijn volledig gevaccineerd, gechipt en gecastreerd.

Wie wil ons, twee lieve vrolijke jongens, graag samen in huis nemen?
Stuur je mailtje naar bianca@stichtingpoezensnuitjes.nl
Heel graag lezen wij hoe jouw gouden mand eruit ziet, wat wij kunnen verwachten.
Wie weet tot snel😻
Knuffels Lajay en Liyon 
Wij verblijven in Nijmegen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Rosie & Raphael

Hi allemaal, 

Wij zijn de sociale gezellig Rosie en Raphael die het liefste elke nacht bij je op bed komen slapen. Want wij vinden het wel veel te gezellig :). 

Wij zijn broer en zus en zijn 21 april 2022 geboren. 

Rosie&Raphael

Raphael

Ik ben een enorme knuffelkont, ik kom ook graag mijn pleegouders opzoeken en loop lekker kopjes te geven tegen hun benen als ze in de keuken staan. Ja, vooral de keuken, want daar wordt ons eten altijd klaar gemaakt haha. Liefst lig ik ook veel buiten in de hangmatjes, heerlijk vind ik dat. Ik hou enorm van spelen en vind andere nieuwe poezensnuitjes wel wat spannend, dan ga ik een beetje grommen en blazen, maar ook dat gaat na een paar dagen weer over. Verder ben ik een enorme lieverd, voor mijn pleegouders, maar ook voor andere poezensnuitjes. 

Rosie

Speleeeeeeen, jaaaa dat vind ik heerlijk. Ook als ik weet dat ik aandacht zou kunnen krijgen, gaat mijn motor meteen lopen. Ik lig graag in de buurt van mijn pleegouders en ik geniet enorm van kroeltjes. Soms geef ik wel liefdesbeetjes, maar die zijn niet zo hard hoor, maar dat is mijn manier van laten zien dat ik mijn pleegouders lief vind. Ook ik ben lief tegen de andere poezensnuitjes in huis. Ik ben zelfs wat onderdanig, als huissnuit Freddie duidelijk laat zien dat ze er geen zin in heeft, ga ik helemaal plat liggen en probeer ik uit de buurt te blijven. Ik heb respect voor de oudjes laten we maar zeggen :). 

Wij zoeken samen een gezellige gouden mandje, waar we veel aandacht krijgen, en waar ons personeel niet hele dagen weg is. Een tuin die volledig is afgezet, of in een veilige omgeving zonder drukke wegen staat vinden wij wel het allerleukste. Je kunt ons beter niet bij hele kleine kinderen plaatsen, omdat ik, Rosie, dus liefdesbeetjes geef. Blafsnuiten kennen we niet, maar wellicht kunnen wij wel aan ze wennen, zolang de blafsnuit aan katten gewend is. 🙂 Dat is het allerbelangrijkste. 

Nou we zijn heel benieuwd naar jouw mailtje 🙂 Stuur vooral een leuk uitgebreid verhaal met wat je te bieden hebt naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl en wie weet gaan we dan met elkaar kennis maken. 🙂

Wij zijn volledig gevaccineerd, gechipt en geneutraliseerd en verblijven op dit moment in Arnhem. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Coco en Flow

Hoi wij zijn de twee zusjes  Coco en Flow.
Wij zijn geboren op 06-04-2022.
We hebben het enorm naar ons zin bij ons gastgezin maar het wordt tijd dat we nu op eigen pootjes komen te staan.
Dus wij zijn nu op zoek naar onze eigen gouden mandjes 
We vertellen even wat over onszelf:

Coco2Coco:

Zij is een enorme lieve grote knuffelkous, niet alleen voor haar zusje maar ook voor mensensnuiten.
Ze ligt graag op schoot, maar kan ook heel ondernemend en ondeugend zijn.
Ze kan springen en klimmen als de beste. Ze gaat graag op ontdekkingstocht, en gaat een potje ravotten met haar zus niet uit de weg.

.

.

Flow2Flow:
Zij is ook een hele lieve vriendelijke knuffelkous, ze wil ook alles en iedereen een wasbeurt geven. Ook zij ligt graag op schoot, en vraagt ook om aandacht.
Ze ligt net als haar zusje graag bij de mensensnuiten in bed, en dan het liefst dicht tegen je aan. Ze speelt ook heel graag, en loopt vaak met haar “prooien” in haar bekje rond.

Coco en Flow zouden graag in een veilig buitenverblijf willen spelen, maar zij zullen zich ook prima vermaken op een veilig afgezet balkon. Zij willen graag bij mensen wonen die regelmatig thuis zijn, kinderen zijn geen probleem.
De meiden zoeken samen een gouden mand,

.

.

Wij zijn geneutraliseerd, gevaccineerd en gechipt.
Heb je interesse in ons? Stuur dan een mailtje naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl
Wij lezen graag wat jullie ons kunnen bieden.
Wie weet zien we jullie dat binnenkort wel in Nijmegen voor een kennismakingsbezoek

 

Knuffels van Coco en Flow 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Peen en Poen

Peen&PoenHALLO!

Wij zijn de gebroeders Peen en Poen, geboren op 3 mei 2022 en wij zoeken een gouden mand.
Wij worden ook wel de dolle tweeling genoemd, pleegvrouwtje kan ons absoluut niet uit elkaar houden, we zijn echt als twee druppels water. Maar als je héél goed kijkt zie je dat we verschillende kleuren oogjes hebben.

.

.

Peen of PoenWe zijn een ondernemend stel die pas gaan slapen als we alles hebben ontdekt en geprobeerd. Af en toe maken we tijd vrij om heerlijk te knuffelen maar dan weer snel verder. Tikkie, jij bent hem!
Wij zoeken dus een grote gouden mand, waar we ook naar buiten kunnen, want we moeten wel onze energie kwijt kunnen.
Heb jij die geweldige plek voor ons waar we onze doldwaze avonturen voort kunnen zetten?

 

We zijn twee keer gevaccineerd , gechipt en gecastreerd. en wij kunnen niet wachten om jou huis te ontdekken. Klaar voor de start?! Mail naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl
Wij verblijven nu in Mook bij Nijmegen

.

.

.

.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

 

Hannes en Lenny 
Wij, de broertjes Hannes en Lenny zijn op zoek naar onze gouden mand.
Wij vermaken ins prima bij ons gastgezin van Stichting Poezensnuitjes, we worden goed verwend maar het mooiste is toch een fijn mandje voor onszelf.  Wij mogen samen of apart verhuizen maar minimaal 1 jong soortgenootje is wel een vereiste.
Onze geboortedatum wordt geschat op 11 april 2022. Nu zullen wij ons even voorstellen:

hannes1Hannes: Ik heb als koosnaampje “uiltje” omdat ik altijd met van die grote verbaasde kijkers zit te kijken. Knuffelen en spelen zijn mijn grootste hobby’s en ik kom vaak als eerste even lekker met pleegvrouwtje knuffelen.
Ik ben een echt smulpaapje en lust hier alles!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
lenny (2)Lenny: Ik ben de enige niet zwarte uit het nest dus mij pik je er dan ook snel uit. Ik ben een grote knuffelkont die erg van snoepen houd!  Mijn broer snapt dat nog niet zo, maar als we snoepjes krijgen gaat hij ermee spelen en ik eet ze op. Die zijn dan echt van mij, dat laat ik met een klein brommetje horen. Niet kwaad hoor, maar pleegvrouwtje vond het verrassend dat juist ik dan wat van me liet horen.

Wij zijn op zoek naar een fijne woning welke groot genoeg is om lekker te ravotten. Genoeg luierplekjes wordt ook erg gewaardeerd. Vogeltjes spotten lijkt ons een erg aangename dagbesteding.
Zoals eerder al gezegd moet er minimaal 1 jong soortgenootje aanwezig zijn.
Kinderen en blafsnuitjes kennen we niet. Maar we denken wel dat we hieraan kunnen wennen en als het hondje of hondjes ons ruimte kunnen geven, verwachten we wel dat dit kan.
Een buitenplek staat ook op ons lijstje. Dat kan een veilig afgezette balkon of afgezette tuin zijn of een tuin in een veilige omgeving.

 

Wij zijn volledig gevaccineerd, gechipt en geneutraliseerd. Wij verblijven nu in Nijmegen.

 

Denk jij/jullie dat je ons de mand kunt geven waar we naar op zoek zijn? Stuur dan een mailtje naar Eva@stichtingpoezensnuitjes.nl en vertel ons en pleegvrouwtje wat jullie kunnen bieden.
Wij hopen snel op bericht en houden de mailbox in de gaten.
Kopjes van Hannes en Lenny

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Hollie en Hunter

Hunter en Hollie, nog steeds op zoek!

Hé daar, mogen we even aandacht?

Wij, Hollie en Hunter, zijn al meer dan 2 maanden op zoek naar ons voor-altijd-mandje en het lukt maar niet .We zijn inmiddels al veel ouder en wijzer (!) dan toen we voor het eerst op zoek gingen en we zijn uiterlijk ook best een tikje veranderd, dus: nieuwe foto’s, nieuw verhaal, nieuwe kansen !

Na een goed gesprek met ons pleegvrouwtje zijn we akkoord gegaan om ook apart te verhuizen. Samen is natuurlijk nog altijd fantastisch, maar wij zijn ook blij met een leuk jong snuitje, met wie we kunnen spelen en die nu misschien wel een beetje eenzaam is.

Wij zijn geboren rond 8 mei en inmiddels zijn we volledig gevaccineerd, gechipt en ook al gecastreerd. Kant en klaar, met de koffers gepakt!

Hollie en Hunter 1Hunter over Hollie:

Zij is mijn lieve zusje. Ze houdt enorm van knuffelen en ligt graag bij en op je, maar niet meteen hè! Toen wij nog met zijn viertjes waren en we voor het eerst bezoek kregen, kon niemand Hollie meer vinden ! Ze was weg, gewoon opgelost, zóó bang was ze. De 2e en 3e keer bleef ze ook nog op grote afstand, maar toen ze de 4e keer ons weer zag spelen met die vreemde mensen en zag hoeveel lol we hadden, kwam ze ineens tevoorschijn en toen ging ze ook meteen helemaal los !

Nou en dan heb je een kleine wilde hoor, ze kan echt vliegen!

Wat? Vinden jullie haar vachtje zo gewoon? Nou, dan moet je eens onder haar kinnetje kijken… geen ander poesje die dat net zo heeft, ze is echt heel bijzonder .

Hollie en Hunter 2Hollie over Hunter:

Mijn kleinste broertje is uitgegroeid tot de grootste van ons allemaal. Hij is echt een imposante kater. Nu nog in miniatuurformaat, maar wacht maar…hij gaat straks heel

veel poezenhartjes sneller laten kloppen. Hij heeft daar zelf geen idee van, hij is gewoon mijn malle broer. Hoezo mal? Nou, hij is een beetje…eh…hoe zal ik het zeggen…gewoon… eh… ’n beetje anders. Hij is iets minder handig, beetje lomp, soms lijkt ie wat lui, dan ligt ie ergens vanuit de grote krabpaal, met zijn pootjes over de rand, toe te kijken hoe wij beneden hem aan het spelen zijn. Maar hij heeft ook zijn dolle momenten: dan gaat ie met een speeltje aan de haal en dan is ie niet meer te houden !Wat hem ook anders maakt: hij maakt altijd geluidjes. Drie dierenartsen hebben gekeken waar dat nou door zou kunnen komen, maar niemand vond iets. Zijn hartje en longen klinken prima en in zijn keeltje is ook niks te zien. Het zal Hunter zelf een dikke worst zijn, hij heeft nergens last van en vindt dat ze niet zo moeilijk moeten doen. En zeg nou zelf: is het niet best grappig dat hij zo altijd verraadt waar hij is? Met al dat geluid is hij trouwens ook een luide spinner, gezellig toch ?

Om ons verhaal niet te lang te laten worden: wij willen samen of apart verhuizen naar een warm eigen mandje voor altijd. Wij vinden andere snuitjes oké en we hebben al geleerd dat kinderen vanaf een jaar of 10 heel leuk met ons kunnen spelen. Een lieve hond willen wij ook wel mee kennismaken.
Wij zijn op zoek naar een plek waar wij genoeg te spelen hebben en waar we ook heerlijk geknuffeld worden. Natuurlijk willen wij ook een frisse neus kunnen halen. Als we bij jou vrij naar buiten mogen, wil pleegvrouwtje graag dat je even in je email laat weten wat je adres is. Een veilig afgezette tuin of desnoods ren of balkon is ook goed hoor, als we maar genoeg vertier hebben.

Zo, wij hebben weer ons best gedaan om onszelf aan te prijzen, nu is het wachten op jouw email! Die kan je sturen naar cari@stichtingpoezensnuitjes.nl

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Blacky

BlackyHallo lieve lezers, hierrrrr ben ik, Blacky! Deze naam gaf de dame waar ik aan kwam lopen mij maar mijn pleegvrouwtje noemt me inmiddels Eucalypta, Kleine Heks, Draak of Monster….uuuuhhh…tsja, ik zal het maar meteen toegeven, ik ben echt een klein Heksje hoor 😊

Ik zal het even toelichten; ik heb moeten vechten om buiten te overleven, ik zorgde goed voor mijzelf maar daar moest ik wel wat voor doen, nl jagen, jagen en nog eens jagen en als dat niets opleverde dan probeerde ik eten te jatten, daar ben ik heeeeel erg goed in, al zeg ik het zelf 💪
En als ik mijn buit dan van het aanrecht of een bord roof moeten ze niet proberen het weer van me af te pakken want dan verander ik in een grommend en blazend Monster en kunnen ze die buit alleen nog met behulp van de fricandellentang weer van me afpakken 😅

Ik ben dus aan komen lopen op een camping, ik ben maar een klein heksenkatje en was graatmager dus eerst dachten ze dat ik nog een kitten was maar aan mijn tepels was te zien dat ik zelf al kittens had gezoogd en dus al volwassen ben, tante Judith heeft mijn leeftijd op 2 jaar geschat. Mijn kittens waren niet in de buurt, ik kon ze ook niet vertellen waar die gebleven zijn maar ze denken dat Douwe en zijn 4 broertjes ( die al eerder gevangen waren) mijn kids zijn. 

Pleegvrouwtje had na mij nog een tamme aanloopkat van de camping gehaald en die had het geluk dat ie een chip had, zijn Duitse vrouwtje was hem al een jaar kwijt en kwam hem huilend van geluk hier ophalen. Ik zat dat ontroerende tafereeltje eens te bekijken en dacht; alle vleermuisvleugels nog aan toe, waarom heeft degene die mij ooit aanschafte mij nou ook niet laten chippen? En eerlijk waar, ik was echt een beetje jaloers maar ook verdrietig tegelijk 😥
Die Duitse mevrouw zag mij op de keukentafel zitten en herkende mij, zij vertelde pleegvrouwtje dat ze mij vorige zomer ook al op de camping rond zag scharrelen, jaja, zo lang zorg ik al voor mij zelf. Omdat ik steeds mijn eigen kostje bij elkaar moest scharrelen en niet iedereen dat kon waarderen ben ik veel weggejaagd en dat is te merken, zodra ik iets lekkers ruik wil ik het HEBBEN en opvreten en verander ik in een vuurspuwende Draakje, ik zal dus alles doen om mijn buit te verdedigen 🐲

Als echte kleine Heks voel ik mij vandaag, de dag voor Halloween, Samhain-erig, ik voel aan mijn heksenwater dat het tijd is om oude dingen los te laten en me voor te bereiden op een nieuwe toekomst. Ik vertel dus heel eerlijk hoe ik ben, dat ik daar niets aan kan doen en ga op zoek naar mijn eigen heksenmandje om een heerlijk rustig heksenleventje te leiden.

Doordat ik mensen niet helemaal meer vertrouw en er in eerste instantie vanuit ga dat ze mij weg slaan of schoppen heb ik last van ‘omslaggedrag’, ik wil eigenlijk heel graag bij ze op schoot liggen en geaaid worden maar dan ineens wordt het me teveel en bijt ik ze, niet heel hard, ik bijt echt niet door hoor maar toch…ze schrikken zich dan een heksenhoedje.
En soms wil een mens me aaien en heb ik daar helemaal geen zin en dan haal ik even uit en werp ze de ‘🌩blik’ toe, hands off please! Als je dan goed naar mijn heksentaal luistert is er niets aan de hand, we blijven gewoon vriendjes maar wel onder mijn heksenvoorwaarden hè? 🦇
Mijn pittige karakter is volgens pleegvrouwtje een beetje heftig voor kleine mensenkinderen dus lijkt het haar niet verstandig dat die in mijn nieuwe heksenmand aanwezig zullen zijn, mij boeit het niet, ik verander ze met mijn toverstokje zo in een 🐸 en dan heb ik er geen last meer van maar pleegvrouwtje vindt dat een slecht idee.

Met andere katten en honden heb ik geen probleem, ik kan prima met ze samen leven als ze maar niet te klef zijn en vooral uit mijn aura blijven. Op het moment dat ze aan mijn eten willen komen heb ik daar wel problemen mee en verander ik weer in een grommend Monster, tsja, er zijn grenzen hè? Soms vind ik andere katten zelfs bijna leuk, dat is als we samen achter een balletje aan jagen, dan vergeet ik mijn heksenmanieren even 😏. 

Nou, rest mij nog te vertellen dat ik gevaccineerd en gesteriliseerd ben en dat ik nu gelukkig wel zo’n chip heb dus als ik in de toekomst op mijn heksenbezempje te ver van huis vlieg en mijn navigatie niet meer werkt brengt die chip mij hopelijk weer veilig in jouw armen terug, ik denk dat jij dan ook tranen van ontroering zult huilen dat je je eigen kleine Heksje weer terug gevonden hebt…oh,wow, ik zie dat magische moment al helemaal voor me…zucht….

Pfieuw, het is wat hoor, pleegvrouwtje krabt zich net nog even op haar hoofd, nee ze heeft daar geen beestjes lopen maar vraagt zich af waar dat Heksenmandje dan staat en of het überhaupt wel bestaat maar ik weet het zeker, echt waar, ergens zit nu een wijze, geduldige grote mensenheks met een kopje kruidenthee in haar 🔮 te turen op zoek naar een nieuw heksenmaatje en dan ineens,⚡BAM!..,ziet ze mij en weet ze het zeker…Ik ben degene die zij op haar bezem mee wil nemen op avontuur!!!

Ben jij die heks die zich door mij wil laten betoveren, stuur even een mailtje dan naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl, ik wacht in Dieren op je, tot gauw 🖤

Zo, nu ga ik even bedenken of ik vanavond eten voor de Elfjes buiten ga zetten of het zelf maar op zal eten…lastige keuze 😇
Ik ga er even een kaartje voor leggen, ik kan die Elfjes natuurlijk ook gewoon opeten 🤔 Nee, laat ik me vanavond maar eens netjes gedragen, fijne avond mensen en voor morgen; Happy Halloween! 🎃

Jullie snappen dat ik mijn verhaal op Halloween heb geschreven, helaas kwam die heksenmand er niet voor mij.
Maar er komen nog veel meer Halloween avonden, die ik graag samen met jou door wil brengen.
Maar de andere dagen van het jaar breng ik ook graag met je door hoor 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Anna en Dushi

Anna en DushiAnna en Dushi zijn exopvangertjes van ons. In februari 2022 zijn ze verhuisd naar een nieuwe mand. Helaas moeten ze daar nu weg, omdat er geen klik is met de nieuwe eigenaren.
De meiden hadden bij plaatsing nog meer socialisatie nodig, maar dat is niet gelukt.
Dushi laat zich soms wel aaien, maar Anna blijft afstandelijk.
Wij gaan helpen om een nieuwe plek voor de meiden te zoeken.

Ze zijn geboren op 24 maart 2021. 
De meiden houden ervan om heerlijk te chillen, Anna doet dat het liefste in de hoge krabpaal, lekker veilig, en Dushi ligt graag op de vensterbank, zodat ze ook meteen alles buiten kan bekijken.
Anna  is er op zichzelf maar komt altijd tevoorschijn als er eten is,  zij is een grote snoepkont & houdt erg veel van kipfilet.
Dushi is niet om te kopen met vleesjes of snoepjes maar komt af en toe even kijken of er een aaitje te halen valt.
Ze rennen regelmatig spelend achter elkaar aan.

Wij zoeken nu een plek waar ze ook naar buiten kunnen, als ze de kans krijgen proberen ze ook meteen naar buiten te ontsnappen.
Natuurlijk zullen ze de eerste maanden wel binnen moeten blijven, dus deuren en ramen moeten dan goed gesloten zijn.
Bij ons gastgezin konden ze prima overweg met andere poezensnuitjes.
We plaatsen ze niet bij kinderen, omdat ze snel schrikken en dan misschien uit kunnen halen.
Wij zoeken geduldige mensen die ze in hun waarde laten, die niet verwachten dat een poezensnuit op schoot komt en geaaid wil worden.
Die het ook respecteren als ze dat nooit zouden willen. Mensen met ervaring, die weten om te gaan met bange snuitjes. Die ook een klik voelen met deze snuitjes die banger zijn voor mensen. Misschien komt er dan ook een klik met de meiden, en kan je ons straks verrassen met foto’s en/of filmpjes van hele gelukkige meiden die zich ook laten kroelen.
Maar we weten dat ook snuitjes die dat niet willen heel gelukkig kunnen zijn, als ze maar in hun waarde worden gelaten.

Denk jij of denken jullie: wij willen deze meiden heel graag een derde en laatste kans geven? Mail dan naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl
Wij lezen heel graag wat je ze kan bieden, en welke ervaring je zelf hebt met bangere snuitjes.
Anna en Dushi verblijven in Kampen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Dico en Dax(Besproken tot nadere kennismaking)

Dico en Dax

Hallo lief toekomstig personeel,

Ja jullie lezen het goed, want wij, stoere broertjes Dico en Dax, zijn op zoek naar onze gouden mand. Onze geboortedatum is geschat op 28 april 2022.

Wij zijn een vrolijk, speels, ondeugend en lief duo.
Dax vertelt: Ik ben een lief zachtaardig en iets wat verlegen mannetje. Ik kijk eerst de kat uit de boom, ik wil zeker weten dat ik jou kan vertrouwen. Maar als dat vertrouwen er is, geniet ik van alles, van gezellig samen spelen tot knuffelen en lekker bij jou in slaap vallen.

Dico vertelt: Ik ben ondernemend en erg nieuwsgierig. Maar ook ik kan best wat voorzichtig zijn en eerst even kijken of het te vertrouwen is. Zodra ik pleegvrouwtje zie of hoor gaat mijn motortje meteen aan. Want dan weet ik dat er lekker eten komt of heerlijke aaitjes. Ik vind het ook erg fijn om lekker bij of op het pleegvrouwtje te liggen en te knuffelen.

Wij zitten nu op een kattenkamer dus er valt nog genoeg te ontdekken en te leren voor ons. Maar we zijn er klaar voor en willen graag weten wat er allemaal te zien is aan de andere kant van die deur.
Wij zijn dus op zoek naar personeel die begrijpen dat we even tijd nodig zullen hebben om jullie te leren kennen. En waar we alles in onze eigen tempo mogen ontdekken. Die het heerlijk vinden om twee donderstenen in huis te krijgen. Want eenmaal gewend zullen we dat zeker zijn.

We zouden het ook erg fijn  vinden om een fris neusje te kunnen halen zodra we goed gewend zijn. Dat mag een veilig afgezette tuin of balkon zijn. En anders in een omgeving die veilig is. Dus niet bij een drukke auto weg ofzo. Omdat we best wel wat onstuimig kunnen zijn, tja we zijn nog jong hé, denken we dat wij beter niet bij hele jonge kindersnuitjes geplaatst kunnen worden. Ook zijn wij geen blafsnuitjes gewend en hebben dus geen idee of we die leuk zullen vinden.
Wij zijn gevaccineerd, gechipt en gecastreerd, en wij verblijven in Elst (Overbetuwe)

Wil jij ons nieuwe personeel worden en denk je voor ons die gouden mand te hebben, mail dan naar: mail@stichtingpoezensnuitjes.nl Vertel wat jij ons kan bieden en wie weet gaan we elkaar dan snel ontmoeten. Wij zitten er klaar voor en houden de mail in de gaten. Kopjes Dico en Dax.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Frumos (Besproken tot nadere kennismaking)

frumos1Hi, hoi, hallo!!!

Hier ben ik: lieve kleine Frumos (geboren rond 1 mei 2022). Ik ben op zoek naar mijn gouden mandje waar nog minstens een jong en rustig soortgenootje woont, maar die het ook leuk vind om te spelen.

Ik ben de laatste van de vierling bij mijn vorige pleegmama woonde. Ik ben naar dit gastgezin verhuisd omdat ik anders helemaal in mijn uppie zou overblijven en dat vonden mijn bonusmama 1 en bonusmama 2 niet zo een leuk plan voor mij. Hier zijn heel veel andere snuitjes die ik wel interessant vind. Ik hou ervan om met mijn knetterballetje te spelen, die heeft allemaal van die gekke kleurtjes en maakt leuk geluid als ik ermee aan het voetballen ben. Als een van de andere snuitjes te dicht bij komt, ga ik grommen. Ik wil niet dat mijn speeltje dan afgepakt wordt, want dat is in het verleden al te vaak gebeurd. Niet dat mijn broertjes en zusjes niet lief waren hoor, maar ik ben gewoon wat meer timide en ik geef dan makkelijk dingen weg. Daarom zoek ik ook geen maatje die haantje de voorste is, maar mij gewoon in mijn waarde laat. 

Ik ben een snuitje dat graag ook op zich zelf is en dan in het hoogste mandje van krabpaal ligt. Kroelen vind ik heerlijk en als Pleegmama mij dan als baby in haar armen vast heeft, vind ik dat helemaal fijn. Als je mij wilt benaderen, is het wel belangrijk dat je dat rustig doet, want heel soms vind ik dat nog wel spannend, maar heb dan altijd snel door dat alles koek en ei is.

Ik zoek dus mensensnuitjes die snappen dat ik altijd anderen voor laat gaan en op mijn eigen tijd speel en knuffel. Meestal wanneer de rest van de poezensnuitjes slaapt. Ik ben een rustig kitten, die af en toe haar drukke speel momenten heeft. Ook vind ik een kriebel massage erg fijn. Oh ja, klimmen… heerlijk!

Ik ben op zoek naar een fijne woning waar ik lekker kan spelen, knuffelen en kan opgroeien tot de knappe prinses die ik ben. Ik voel mij het prettigst erbij als ik beschikking heb over lekkere plekken voor dutjes, palen voor mijn manicure en een afgesloten veilige tuin. 

Kindersnuitjes en blafsnuitjes kennen wij niet, maar ik verwacht wel dat ik hieraan kan wennen, mits ik natuurlijk de tijd krijg om te wennen en er rustig met mij wordt omgegaan. Daarnaast vind ik het ook erg prettig als mijn personeel voldoende tijd voor mij heeft. 

Ik ben gevaccineerd, geneutraliseerd en gechipt en verblijf in Arnhem.
Denk jij het perfecte mandje voor mij te hebben? 
Stuur dan een e-mail naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl en solliciteer direct. Wie weet zien wij elkaar gauw? 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Zilas en Zivah (besproken)

Zilas en Zivah

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

.

.

zie ook Voorwaarden voor Plaatsing

.

.