Poezensnuit zoekt thuis

Lees eerst  onze  Voorwaarden van plaatsing

.

Wanneer er “Besproken tot nadere kennismaking” staat, betekent dit dat er al een afspraak is gemaakt met een mogelijke adoptant.
Wanneer er “Besproken”  staat heeft dat snuitje al een gouden mand gevonden en gaat binnenkort verhuizen.
Wij “reserveren”  geen snuitjes als ze nog niet ter adoptie zijn.

.

9d8b33c684d06cb3a9bd1830604cc875 (2)

Alle kittens die een gouden mand zoeken komen hier te staan.
Staan hier geen kittens bij, gelieve dan niet te mailen of wij andere kittens ter adoptie hebben.
 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Timon en Twan

timon2

Timon

Hoi wij zijn de broertjes Timon en Twan, geboren op 3 september 2022.
Toen wij ongeveer vier weken oud waren is onze mama overleden en bleven wij alleen met onze twee zusjes achter.
Gelukkig werden we snel gevonden en zijn we door ons toekomstige pleegvrouwtje opgehaald.
In het begin dronken we nog uit een flesje maar al snel konden we zelf eten. We waren erg klein voor onze leeftijd en hadden wel wat bij te zetten.
Al snel vonden we het helemaal geweldig hier in huis, al die fijne mandjes, het lekkere eten, al dat speelgoed en allemaal poezensnuitjes om mee te spelen, maar ook die ons verzorgden. We kunnen dus wel zeggen dat wij verwende poezensnuitjes zijn😺

twan2

Twan

Door het tekort wat we in het begin van ons leventje hebben gehad zijn we ook een aantal keren ziekjes geweest, met name onze oogjes hadden het te verduren en pleegvrouwtje heeft die heel wat keren moeten zalven.
Maar gelukkig gaat het nu al een tijd goed, dus eindelijk kunnen wij nu ook op zoek gaan naar onze eigen gouden mand, waar we samen mogen wonen.

Onze grootste hobby is spelen, rennen vliegen en klimmen we zijn er dol op. Maar we vangen ook alles wat we tegen komen: balletjes, muisjes, veertjes noem maar op, alles vinden we leuk. Met elkaar stoeien vinden we ook geweldig, dat kan er soms best hard aan toe gaan, maar we zijn aan elkaar gewaagd 😺
Van kleins af aan sabbelen we al graag op de zachte truien en badjas van pleegvrouwtje, we pompen er volop bij en maken dan lekkere smakgeluidjes.
Wij hebben ronkende dieselmotoren in onze lijfjes zitten.
En ook eten doen we nog steeds goed en veel.

Wij zijn een tijdje terug een weekje gaan logeren, maar dat vonden we toch best wel spannend. Twan kwam als eerste tevoorschijn en liet zich ook aaien, maar Timon is een echte kat uit de boom kijker. Wij zullen dus wel even tijd nodig hebben om te wennen in onze nieuwe gouden mand.
Twan en TimonWe zoeken dus mensensnuiten die daar geduld voor hebben.
Bij ons gastgezin kunnen we via het kattenluik naar buiten in de afgezette tuin, waar we niet uit kunnen komen.
En dat vinden we geweldig, je ziet ons dus ook regelmatig buiten, lekker klimmen in de boomstammen, vliegend naar de hangmanden en met grote sprongen weer naar beneden. Als de zon schijnt liggen we heerlijk te zonnebaden.
Wij willen dus heel graag in onze nieuwe gouden mand ook veilig naar buiten kunnen.
Wij zijn gecastreerd, gevaccineerd en gechipt.

Wij zijn heel benieuwd of we mailtjes gaan krijgen.
Denk jij dat wij wel bij jou of jullie passen, stuur dan een mail naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl
En vertel daarin hoe jouw gouden mand eruit ziet en wat wij kunnen verwachten.
Misschien tot snel.
Knuffel van Timon en Twan😽

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Zina en Zoya(Besproken tot nadere kennismaking)

zina

Zina

Hallo lieve mensensnuiten, wij zijn de zusjes Zina en Zoya en zoeken samen een gouden mand! Zina met de i van licht en Zoya met de o van donker, zo kan je ons uit elkaar houden. Wij zijn geboren rond 15 mei 2022, dus volgende maand vieren wij feest want dan zijn wij alweer 1 jaar. Misschien heb je ons laatst al gezien op Facebook want wij mochten 2 weken logeren bij Linda in hotel Catifornia! Dat was leuk joh. Maar nu zoeken we een forever home, want dat is toch ook wel heel fijn.

We hebben de eerste negen maanden van ons leven buiten gewoond. Daar kregen we wel te eten want toen we voor het eerst bij tante Judith waren vond ze ons een beetje dik! Sjonge, wat een belediging zeg. Wij krijgen in ons gastgezin gewoon kattenvoer en zien er nu perfect uit en zijn helemaal gezond.

.

.

zoyah

Zoya

We zijn allebei ontzettend lief en nieuwsgierig. We volgen op afstand alles wat pleegvrouwtje doet maar als ze dichtbij ons komt sprinten we weg. Met kleine stapjes krijgen we steeds meer vertrouwen. We durven steeds iets dichterbij te komen en soms laten we ons eventjes aaien tijdens het eten. Maar anders niet hoor, dat vinden wij nog veel te spannend. Wij zoeken daarom een huisje met héél geduldig personeel zodat we lekker rustig kunnen wennen.

Wij spelen heel veel samen, we vermaken ons goed met speelmuisjes, verenstokjes, balletjes en de knikkerbaan vinden wij ook helemaal te gek. Ook vinden we het leuk om lekker samen te stoeien.

We zitten vaak voor het raam en zouden in de toekomst ook graag weer naar buiten willen.

.

.

Wij zijn gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd en verblijven momenteel in Lent.
Denk jij ons nieuwe geduldige personeel te kunnen zijn mail dan naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Brinta

BrintaBij uitzondering helpen wij mee met een nieuwe gouden mand te zoeken voor ons exopvangertje Brinta.

Hoi, met Brinta!
Ik moet even wat kwijt. Ik ben dus op zoek naar een nieuw koninkrijk. Want zoals sommigen wel weten, heb ik m’n best gedaan om me aan te passen aan wonen in een huis met m’n broer en m’n mensen. Maar ik heb toch echt meer vrijheid nodig. En meer aandacht ook. Want zeg nou zelf… ik ben natuurlijk ook een prinsje hè. 

Ik zou graag ergens willen wonen waar ik veel aandacht krijg. Spelen vind ik geweldig, het liefst speel ik samen met jou. Laat me achter een sliert met veertjes aan rennen, of maak een leuke voerpuzzel voor me. Ook hou ik van kiekeboe en verstoppertje. Een kartonnen doos sloop ik vakkundig voor je, hier noemen ze mij De Perforator. 
Belangrijk is dat ik ergens mag wonen waar geen andere dieren wonen. Want ik ben graag koning van mijn eigen rijk. 
Ik val anders gewoon aan hoor! Dat heb ik vorig jaar bij m’n broer gedaan. Dat was een foutje want ik was eigenlijk kwaad door een vreemde kat die naast onze tuin liep… maar ik heb de smaak te pakken en nu kunnen we niet meer samen leven. Omgerichte agressie heet dat. Broer Bambix is bang voor mij en doordat hij vlucht, gaat mijn jachtinstinct aan. En dan echt AAN. 

Ik hou enorm van jagen en ik ben territoriaal. Daarom zoek ik een mandje zónder concurrentie, en om het nog moeilijker te maken het liefst ergens waar niet elke buur een kat heeft zoals hier. Een huis waar ik lekker naar buiten kan, waar ik zelf kan kiezen wanneer ik naar buiten wil.
Ik vind kinderen oké, maar dan het liefst wat ouder. Vanaf een jaar of 12 ongeveer. Als ze goed snappen dat ze me met respect moeten behandelen dan vind ik het super fijn om lekker te knuffelen. 
Ik lig graag op schoot als het rustig is en ik hou ook van samen slapen met m’n personeel. Ik check dan soms wel even of je nog leeft hoor, maar dat doe ik heel subtiel. 

Dus:
-een huis met veel ruimte binnen en buiten
-ik ben het enige huisdier, er is en komt niks bij
-kinderen vanaf 12 jaar is oké
-veel spelen en aandacht want ik hou van knuffelen
-liefst een ervaren kattenpersoon|
-een buurt waar het rustig is, geen nieuwbouwwijk met overal een huisdier
-je vindt het oké als ik eens een muis of vogel vang, ik eet ze netjes op hoor

Denk jij nou, na mijn verhaal, dat wij een match kunnen zijn? Dan mag je mijn vrouwtje een mail sturen. Het adres is  brintazoekteenhuis@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Josje (Besproken)

josjeHi lieve mensensnuiten, 

Ik ben Josje , een mooie dame en ik ben echt super lief. Ik hou enorm van aandacht krijgen van mijn pleegouders. Ik ben ook goed in mijzelf vermaken, maar vind het ook reuze leuk om achter Ruben aan te rennen. Ik wil graag met hem spelen, maar Ruben die vind mij helaas wat minder leuk. Je moet begrijpen, ook al ben ik lief, ben ik soms ook wel wat lomp. Oopsie 🙈

Mijn leeftijd is geschat op ongeveer 6 jaar, maar dat zou je echt niet zeggen. Ik ben heel klein van bouw en weeg op dit moment ook maar rond de 2,5 kg. Ik ben ook echt super super speels, ren super graag rond, maar geniet ook enorm van de lekkere plekjes binnen huis en in de veilige kattenren. 

Ik ben gevonden bij een drukke afslag van een snelweg. Super eng was dat, maar gelukkig waren ze er snel bij en kon ik veilig in opvang bij Stichting Poezensnuitjes. Ik werd ook direct nagekeken of alles goed met mij was. Helaas zag mijn gebit er dramatisch uit en ben ik daar aan geopereerd. Ik heb nu nog maarr een paar hoektandjes, maar geen zorgen, dat komt wel goed. 🙂 Hier thuis bij mijn pleegouders woont een snuitje die heeft helemaal geen tandjes meer en eet als de beste.

Ik mag nu op zoek naar mijn eigen gouden mandje. Ik zou het heel leuk vinden als er nog minstens een andere poezensnuit woont, want die ben ik duidelijk gewend, maar ik vind het wel belangrijk dat de andere snuitjes tegen mij zijn opgewassen en beetje van wildebrassen houden. Lieve geen hele jonge kinderen en ook geen blafsnuit. Ik heb geen idee hoe ik daar op reageer. 

Ik zou ook graag naar buiten willen. Het mag wat mij betreft een huis met een balkon zijn die wel veilig is afgezet en het huis moet dan wel ruim genoeg zijn om lekker te rennen en te dollen. Of een huis met tuin in een veilig omgeving of afgezette tuin.
Ik ben gechipt, gevaccineerd en gesteriliseerd. Ik verblijf op dit moment in Arnhem. 

Heb jij dat leuke, mooie gouden mandje? Stuur dan een mailtje naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl en vertel mij wat je te bieden hebt. Misschien tot gauw? 

Kopjes Josje 😻

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

 

 

.

zie ook Voorwaarden voor Plaatsing

.

.