Veldwerkers gezocht

Met veldwerkers bedoelen wij mensen die poezensnuitjes gaan vangen.

Je krijgt daarvoor vangkooien en dwangkooien te leen.

Dit kan een melding ergens zijn van volwassen snuitjes en/of kittens, maar wij doen ook vaak TNR waarbij we een hele kolonie vangen laten neutraliseren en weer terugzetten op de plek waar ze vandaan komen.

Wij zoeken mensen die regelmatig beschikbaar zijn in de omgeving Nijmegen/Arnhem in bezit van eigen vervoer.

Vangen kan overdag zijn maar vaak ook in de avond, vroege morgen, en soms zelfs tot in de nacht want wij laten vangkooien nooit onbeschermd achter. Als we geluk hebben kunnen we schuilen bij mensen thuis, soms krijgen we zelfs een lekker warm bakkie aangeboden, maar het komt vaker voor dat je in weer en wind staat te vangen.

We hebben dus bikkels nodig die er alles voor over hebben om snuitjes te mogen helpen

Wanneer je interesse hebt loop je eerst met iemand van ons mee die je alles uitlegt over het vangen. Wanneer je alles onder de knie hebt kan het zijn dat je ook alleen naar een melding gaat. Je moet dus ook zelfstandig kunnen werken.

Je houdt niet alleen van poezensnuitjes, maar je moet ook overweg kunnen met mensen, want niet iedereen is even begaan met de snuitjes als wij.

Wil jij ons team versterken?

Stuur dan een mail naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl Graag lezen wij wat over jezelf, of je ervaring hebt met katten, hoeveel je beschikbaar bent, en waar je woont.